Az 5 legfurcsább távirányító
2014. szeptember 09. írta: HD Dani

Az 5 legfurcsább távirányító

Az ember már csak olyan, hogy bármilyen kütyüből képes némi kreativitással a legviccesebb, legbizarrabb megoldásokat előhozni. A távirányító sem kivétel ez alól, sőt.

5. A párnatávirányító

legfurcsabb_taviranyitok_01.jpgAz egyik legmenőbb koncepció, amely ráadásul tökéletesen elérhető is bárki számára - aki szeretné ezt a kifejezetten visszafogott megjelenésű és tökéletesen működőképes párnát használni a csatornaváltáshoz, már néhány ezer forintért megrendelheti.

Persze a macskások talán jobb, ha kihagyják...

4. "A zselé"

A Panasonic néhány évvel ezelőtt állt elő ezzel a furcsa koncepcióval - a lényege az volt, hogy a zseléalapú távirányító, amikor éppen nem használják, amolyan zselészerűen ernyedten hever, minödssze egy lámpa pislákol rajta. Érintésre azonban a távirányító feléled és megkeményedik.

legfurcsabb_taviranyitok_02.jpg

Freud tapsikolt volna gyönyörében ezt a terméket látva, csak ennyit mondanánk.

3. A varázspálca

legfurcsabb_taviranyitok_03.jpgSzeretnéd meglepni mugli barátaidat? Tökéletes ajándékot akarsz a Harry Potter-rajongó gyereknek? Nincs meg a varázs a rajongói klubhelyiségben? Akármi legyen is az indok a megvásárlására, tagadhatatlan, hogy a varázspálca-távirányítónak igenis van létjogosultsága.

2. Masszőrtávvezérlő

Vágytál már arra, hogy miközben hangot adsz a Kommandóra, részed legyen egy kis nyomáspont masszázsban is? Nem? Nos, ha legalább kipróbálnád ezt a minden bizonnyal páratlan élményt, a koreai Funshop-ban megvásárolhatod ezt a kicsit mosdószivacsra, kicsit gömbhalra emlékeztető vezérlőt.

legfurcsabb_taviranyitok_04.jpg

1. Az érinthetetlen

Ezt a kétségkívül gyönyörű távvezérlő-koncepciót a holland Joris van Gelder alkotta meg. Az ötlet lényege, hogy a távvezérlő maga gyakorlatilag érintés nélkül irányítható. Bármelyik "jövő otthona" szettben el tudnánk képzelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hdplanet.blog.hu/api/trackback/id/tr926684637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása